Riječ Ravnateljice

Dom za starije osobe “Sveta Helena” udaljen je 1200 metara od Trga kralja Tomislava, odnosno od samog centra Samobora.  Pješak će laganim hodom, tu udaljenost prijeći za desetak minuta.

Udaljenost od Zagreba je oko 20 kilometara. Autom ćete tu udaljenost prijeći za dvadesetak minuta. Od graničnog prijelaza u Bregani Dom za starije Sveta Helena udaljen je 3.5 kilometara, što je automobilom moguće prijeći za nekoliko minuta.

Smješteni smo u rezidencijalnom djelu Samobora, gradskoj četvrti Sveta Helena, koja nosi isto ime kako i naš Dom za starije osobe. Na samom ulazu u objekt nalazi se besplatni parkirališni prostor sa kapacitetom od 35 mjesta. Vodeći se željom da svojim korisnicima osiguramo kvalitetan smještaj, sve sobe i zajedničke prostorije u domu opremljene su modernim i kvalitetnim namještajem i svom potrebnom opremom.

Sve sobe i apartmani imaju prirodno osvjetljenje i umjetnu električnu rasvjetu, klimatizirani su i grijani. Svaka soba i apartman ima vlastitu kupaonicu i sanitarni prostor. Isto tako svaka smještajna jedinica ima vlastiti LCD televizor, telefonsku liniju i besplatan pristup internetu putem Wireless mreže koja pokriva cijeli objekt. Imamo apartmanske ili bolničke krevete, a pokraj svakog je ekstenzija SOS sustava. Dom za starije Sveta Helena ima lift i opremljen je sustavom Video nadzora. Objekt ima veliku natkrivenu terasu i balkone za šetnju oko cijelog doma.

Pozivamo Vas da dođete i posjetite nas u prekrasnom Samoboru!

Vaša

Dragica Dražić

Ravnateljica Ustanove
Dom za starije osobe Sveta Helena